Порошенко бере участь у Форумі

Порошенко бере участь у Форумі "Від Крут до Брюсселя"

Відео
Укрінформ
Форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом» за участі Президента Петра Порошенка проходить в Міжнародному виставковому центрі у Києві.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У форумі беруть участь більше 3 тис. людей. Серед учасників - політичні, культурні і громадські діячі, військові, представники духовенства. Зокрема, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр соціальної політики Андрій Рева, віце-прем'єр Павло Розенко, народні депутати від фракції "Блок Петра Порошенка", предстоятель ПЦУ, митрополит Київський і всієї України Епіфаній, начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук, поет Дмитро Павличко, режисер Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Ярош, міський голова Дніпра Борис Філатов.

Також на форумі присутні сім'я Президента Петра Порошенка, колишній президент України Віктор Ющенко.

Захід розпочався з виконання маршу ОУН, присутні слухали його стоячи.

Учасникам форуму продемонстрували відеофільм про історію України від подвигу Героїв Крут до сьогодення, про досягнення і здобутки країни, а також про плани на майбутнє.

Читайте також: Президент поклав квіти до Пам’ятного Хреста Героям Крут

Як повідомлялося, представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко зазначила, що 29 січня Петро Порошенко заявить про участь у виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-