У Пінчука спростовують, що платили Skadden за звіт про суд над Тимошенко

У Пінчука спростовують, що платили Skadden за звіт про суд над Тимошенко

Укрінформ
У прес-службі українського бізнесмена Віктора Пінчука стверджують, що він жодним чином не причетний до фінансування звіту американської компанії Skadden, у якому судовий процес над екс-прем'єром Юлією Тимошенко визнано неполітичним.

Про це йдеться у заяві прес-служби, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Розуміння компанії Skadden про те, що їхня робота фінансувалась паном Пінчуком, є абсолютно невірним. Пан Пінчук не був джерелом жодних коштів для сплати гонорару компанії Skadden за підготовку доповіді, яка досліджувала судовий процес та осудження Юлії Тимошенко", - зазначається в заяві.

Читайте також: Найнята Манафортом юридична фірма визнала, що діяла в Україні як іноземний агент

У прес-службі бізнесмена підкреслили, що ні Пінчук, ні компанії, афілійовані з ним, ніколи не були клієнтами Skadden. "Пан Пінчук та його команда не мали жодного відношення до роботи, зробленої Skadden, включаючи підготовку чи розповсюдження їх доповіді", - наголошується в заяві.

Як повідомлялося раніше у ЗМІ, з документів Мін’юсту США стало відомо, що Пінчук нібито заплатив за звіт американської компанії Skadden, яка у 2012 році назвала неполітичним кримінальне переслідування Тимошенко. За свою роботу юристи начебто отримали більше 4,6 млн доларів, з яких лише 12 тисяч заплатив Мін'юст України, який був замовником звіту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-