Кремль не хоче миру, і лише у цьому він стабільний - Президент

Кремль не хоче миру, і лише у цьому він стабільний - Президент

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що методи російської агресії в Україні змінюються, але стабільною є відсутність прагення до миру. Зокрема, РФ не виконує Мінських домовленостей.

Про це він сказав у Києві на зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Методи російської агресії міняються, але незмінно стабільним залишається одне - відсутність прагнення до миру. Вже чотири роки Кремль відмовляється виконувати свої зобовязання в рамках Мінських домовленостей, під якими сам підписався. Останнє оголошення про припинення вогню, загалом вісімнадцяте, було знову порушено російською стороною", - сказав Порошенко.

Читайте також: Президент у Борисполі вшанував пам'ять жертв тоталітарного режиму

Він наголосив, що Кремль і надалі тримає у своїх тюрмах українських заручників, як і в самій Росії, так і на окупованих нею українських територіях.

Порошенко наголосив, що серед українських заручників Кремля 24 українських військоквополонених моряків та кримські татари. У цьому контексті Президент підкреслив, що "жодний судовий фарс" не допоможе Росії приховати факт відкритої агресії проти України в нейтральних водах Азовського моря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-