Комітет Ради почав розгляд подання на затримання та арешт Березкіна

Комітет Ради почав розгляд подання на затримання та арешт Березкіна

Фото
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту почав розглядати подання Генпрокуратури щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата із групи "Воля народу" Станіслава Березкіна.

Про повідомляє кореспондент Укрінформу.

Участь у відкритому засіданні комітету, яке розпочалось у понеділок о 14:00, беруть зокрема Генеральний прокурор України Юрій Луценко, заступник Генерального прокурора — керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, народний депутат Станіслав Березкін і його адвокати.

Читайте також: Син депутата Березкіна вийшов з-під варти — адвокати

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Юрій Луценко подав до Верховної Ради подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Станіслава Березкіна. До Комітету ВР з питань Регламенту та організації роботи парламенту подання на Березкіна надійшли 9 листопада.

Розгляд подання на затримання та арешт Березкіна / Фото: Шамкін Данііл, Укрінформ

Раніше керівник САП Назар Холодницький направив генпрокурору подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Станіслава Березкіна, який, за даними слідства, причетний до заволодіння 20 млн дол. Ощадбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-