ГПУ повернула 44 мільярди, вкрадені Януковичем і К° — Порошенко

ГПУ повернула 44 мільярди, вкрадені Януковичем і К° — Порошенко

Укрінформ
Генеральна прокуратура вже повернула до державного бюджету 44 млрд гривень, раніше вкрадених екс-президентом Віктором Януковичем та його оточенням.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на щорічному засіданні Ради регіонального розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Генеральна прокуратура на чолі з генеральним прокурором Юрієм Луценком змогла повернути до бюджету 44 мільярди гривень, вкрадених Януковичем та його оточенням”, - зазначив Глава держави.

За його словами, на ці кошти будуються 513 амбулаторій сільської медицини, 184 гуртожитки для воїнів-контрактників, де проживатиме 24 тисячі українських військовослужбовців, а також закуповується сучасна зброя для армії, реалізуються інші соціально-значущі проекти.

Читайте також: Прокурори та силовики: Луценко розповів, скільки хабарників затримала Генінспекція ГПУ

Крім того, Президент розповів, що у державну власність повернуті заповідники, ліси, земельні ділянки, великі заводи та інші активи.

“Усі ці факти більше, ніж промовисто свідчать про те, що послідовний курс влади на залучення до бюджету всіх державних ресурсів, незаконно привласнених Януковичем та топ-особами його режиму, реально реалізується”, - сказав Порошенко, додавши, що минулого тижня в інформаційному просторі з’явилася “низка інсинуацій на цю тему”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-