Меркель зустрінеться з Парубієм і головами фракцій

Меркель зустрінеться з Парубієм і головами фракцій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій та голови депутатських фракцій українського парламенту у четвер проведуть зустріч із Федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель у рамках її візиту в Київ.

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

“Зустріч Голови Верховної Ради України Андрія Парубія та голів депутатських фракцій Верховної Ради України з Федеральним канцлером Федеративної Республіки Німеччини Ангелою Меркель”, - ідеться в анонсі про подію у ВР.

Зазначається, що ця зустріч запланована на 16 годину.

Як повідомлялося, у четвер, 1 листопада, Україну відвідає з візитом Федеральний канцлер ФРН Ангела Меркель на запрошення Глави Української держави. У рамках візиту заплановані її зустрічі з Президентом України Петром Порошенком та Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Через візит Меркель у Києві можуть обмежити рух транспорту (список вулиць)

За даними прес-служби Президента, під час зустрічі Порошенко й Меркель обговорять актуальні питання двостороннього порядку денного, передусім конкретні кроки з метою зміцнення українсько-німецького партнерства. Очікується, що значну увагу під час переговорів буде приділено ситуації на Донбасі, в окупованому Криму, акваторії Азовського моря і Керченській протоці.

Нинішній візит Меркель в Україну стане другим за останні чотири роки, попередній відбувся у серпні 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-