Самопоміч і ДемАльянс висунуть Садового кандидатом у президенти

Самопоміч і ДемАльянс висунуть Садового кандидатом у президенти

Оновлено
Укрінформ
Партії "Самопоміч" та "ДемАльянс" уклали угоду про політичний союз і вирішили, що їхнім кандидатом на президентських виборах стане лідер "Самопомочі", мер Льова Андрій Садовий.

Про це співголова партії ДемАльянс Василь Гацько поінформував на прес-конференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми однозначно будемо висувати одного кандидата від двох політичних сил. Ми визначилися, що це буде Андрій Садовий. Будемо боротися за те, щоб Садовий був єдиним кандидатом не лише від політичної партії "Самопоміч", не лише від політичної партії "ДемАльянс", не лише від нашого союзу двох політичних сил, а в тому числі від інших проукраїнських демократичних політичних сил", - сказав Гацько.

У свою чергу, Садовий зазначив, що вважає таке рішення партій за велику честь для себе. "Це для мене дуже велике зобов’язання. Ми давно знайомі", - сказав він.

Читайте також: Садовий заявив, що йде у президенти

Партії "Самопоміч" та "ДемАльянс" уклали угоду про політичний союз / Фото: Сірик Анатолій, Укрінформ

Водночас мер зазначив, що обидві сили поставили собі за мету перемогти не тільки на президентських виборах, а й на парламентських "Мінімум 100 мандатів на виборах до Верховної Ради та перемога на виборах в органи місцевого самоврядування", - додав лідер "Самопомочі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-