Єфремову продовжили арешт до 3 грудня

Єфремову продовжили арешт до 3 грудня

Відео
Укрінформ
Старобільський районний суд Луганської області продовжив Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 грудня 2018 року.

Таке рішення зачитав у залі суду головуючий, а трансляція засідання здійснювалася у режимі онлайн, повідомляє Укрінформ. 

“Суд ухвалив продовжити Єфремову Олександру Сергійовичу строк тримання під вартою на 60 днів — до 3 грудня 2018 року включно”, - сказав головуючий.

На попередньому засіданні народний депутат Юрій Мірошніченко зробив заяву про готовність узяти Олександра Єфремова на поруки, однак суд відмовив йому у цьому. Головуючий також зазначив, що у даній справі суспільний інтерес переважає право Єфремова на особисту свободу.

Читайте також: Янукович просив Путіна ввести війська в Україну, бо "в нього не було виходу" - адвокат

Як раніше повідомлялося, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА (ч. 3 ст. 27, ст. 341 КК України), пособництві в захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України), умисних діях з метою зміни меж території та державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією, вчинених представником влади за попередньою змовою групою осіб, що спричинили тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 110 КК України), організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України), державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

Наступне засідання у справі Єфремова призначене на 16 жовтня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-