Гройсман приїхав у Молдову на саміт глав урядів країн ГУАМ

Гройсман приїхав у Молдову на саміт глав урядів країн ГУАМ

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прибув з одноденним візитом до Молдови, де він візьме участь у саміті глав урядів Організації за демократію та економічний розвиток (ГУАМ).

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ, саміт пройде в п'ятницю, 5 жовтня, у винному замку МІМІ, розташованому в селі Бульбоака Новоаненского району за 30 кілометрів від молдавської столиці.

"На саміті будуть обговорюватися питання поглиблення економічного співробітництва між країнами ГУАМ, а після завершення саміту керівники урядів підпишуть Протокол про співробітництво в митній сфері і ухвалять спільну декларацію", - поінформували в прес-службі уряду Молдови.

У рамках саміту глава Кабінету міністрів України проведе двосторонні зустрічі з прем'єром Молдови Павлом Філіпом і прем'єром Грузії Мамукою Бахтадзе.

Після зустрічі прем'єр-міністрів Молдови та України буде підписано додатковий Протокол до міжурядової молдавсько-української Угоди 1993 року про співпрацю в галузі міжнародних автотранспортних перевезень.

Читайте також: Саміт глав урядів країн-членів ГУАМ пройде в Молдові 5 жовтня

За підсумками зустрічі Володимира Гройсмана з Мамукою Бахтадзе, яка пройде в Державній резиденції в Кишиневі, відбудеться церемонія підписання низки двосторонніх угод.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-