Олланд розповів, яким йому запам’ятався Порошенко

Олланд розповів, яким йому запам’ятався Порошенко

Відео
Укрінформ
Колишній президент Франції, за участю якого були підписані Мінські угоди, Франсуа Олланд запевнив, що Президент України Петро Порошенко насправді любить свою країну та захищає її інтереси.

Про це він заявив у інтерв’ю телеканалу “Прямий”.

“Хочу вам сказати, що Петро Порошенко насправді любить свою країну і насправді захищає її інтереси - водночас пристрасно, але і дуже серйозно”, - запевнив екс-президент Франції.

Олланд нагадав, що провів з українським президентом та канцлером Німеччини Ангелою Меркель численні ночі та дні в переговорах у різних форматах, і зазначив, що побачив з боку Порошенка серйозну фахову підготовку, а також “постійність, витривалість і наполегливість”.

Читайте також: Порошенко вручив Олланду орден Свободи

Колишній президент Франції розповів, що під час нинішнього приїзду в Україну не лише отримав високу державну нагороду, а й на власні очі побачив результати чотирьох років реформ.

“Я мав нагоду зустрітися з керівниками французьких компаній в Україні, які підтвердили мені свій намір і надалі інвестувати в українську економіку”, - зауважив він.

Крім того, Олланд відвідав Майдан Незалежності - місце, де відбувалися історичні події, і побачив, якою ціною виборювали українці свободу. За його словами, про це ніколи не можна забувати.

Як повідомлялося, Президент України в понеділок, 1 жовтня, вручив орден Свободи екс-президенту Франції Франсуа Олланду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-