Молдавський колега запросив Гройсмана до Кишинева

Молдавський колега запросив Гройсмана до Кишинева

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павел Філіпп запросив главу українського уряду Володимира Гройсмана до Кишинева для детального обговорення двосторонніх відносин і перспектив їх поглиблення.

Про це поінформували в прес-службі уряду Молдови за підсумками телефонної розмови глав урядів двох країн, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Прем'єри Молдови і України обмінялися думками щодо позитивної динаміки двосторонніх відносин між Молдовою і Україною, підтвердивши готовність сторін до зміцнення партнерства", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що глава уряду Молдови запросив Гройсмана відвідати Кишинів, щоб детально обговорити актуальні питання двосторонніх відносин.

У свою чергу Прем'єр-міністр України у Facebook поінформував, що обговорив з молдавським колегою "першочергові питання нашого співробітництва, а також підготовку до другого саміту прем'єр-міністрів країн-членів ГУАМ".

Востаннє Гройсман відвідував Молдову у жовтні 2017 року. Під час візиту була підписана Дорожня карта економічного співробітництва на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-