МВС прокоментувало чергове

МВС прокоментувало чергове "повернення" Бочковського

Ексклюзив
Укрінформ
Про допуск Сергія Бочковського на робоче місце глави ДСНС можна буде говорити тільки після того, як Кабінет Міністрів прийме відповідне рішення про поновлення Бочковського на цій посаді.

Про це у ексклюзивному коментарі Укрінформу повідомив речник МВС Артем Шевченко.

 “Можу тільки так прокоментувати, що це (допуск на робоче місце Бочковського — ред.) можливо лише тільки після того, як відповідні рішення будуть прийняті Кабінетом Міністрів як колегіальним органом, адже саме Кабінет Міністрів і звільняє, і призначає голову ДСНС”, - сказав Шевченко.

На запитання, чи означає, що питання допуску Бочковського на робоче місце буде вирішено тільки після того, як прийме рішення Кабмін, він відповів: “Безумовно, коли прийме, або не прийме”.

Читайте також: Суд дозволив Бочковському поновитися на посаді голови ДСНС

Як повідомлялося, голову Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського затримали під час засідання Кабміну 25 березня 2015 року за підозрою у зловживаннях і причетності до корупційних схем. Тоді ж Кабмін ухвалив рішення про його звільнення з посади. 

Окружний адміністративний суд Києва 26 квітня 2018 року визнав незаконним звільнення Бочковського і поновив його на посаді.

Сам Бочковський разом із адвокатом 27 квітня прийшов до будівлі ДСНС і намагався потрапити на робоче місце, але його не впустили.

МВС, ДСНС і Кабінет міністрів  подали апеляційні скарги щодо поновлення Сергія Бочковського на посаді голови ДСНС, які Київський апеляційний адміністративний суд об'єднав у одне провадження.

7 серпня Київський апеляційний адмінсуд ухвалив рішення, відповідно до якого колишній голова ДСНС Сергій Бочковський має право поновитися на посаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-