Народного депутата Новинського внесли до бази

Народного депутата Новинського внесли до бази "Миротворця"

Укрінформ
Народного депутата від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського внесли до бази "Миротворця" за розповсюдження кремлівської пропаганди у вигляді т.зв. "Русского мира" від імені УПЦ МП. 

Про це йдеться на сайті організації.

"Новинський відповідальний за розповсюдження кремлівської пропаганди у вигляді т.зв. «Русского мира» від імені УПЦ МП. Противник незалежності українського православ'я від РПЦ країни-агресора. Керує і фінансує діяльність, спрямовану на розпалювання міжконфесійної ворожнечі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Хабенський потрапив до бази «Миротворець»

 На сайті "Миротворця" також йдеться, що саме  Новинський, за даними слідчих Генпрокуратури, "керував компанією проти проукраїнського крила в УПЦ МП й за правління Януковича і безпосередно відповідав за ізоляцію нині покійного митрополита Володимира (Сабодана) та його помічника Олександра Драбинка". Також, за повідомленнями ЗМІ, "за дорученням з Москви він відповідає за протидію надання Україні Томосу про автокефалію , що дозволить утворити єдину помісну українську православну церкву", йдеться на сайті "Миротворця".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-