Генпрокурор підписав оновлену підозру Добкіну

Генпрокурор підписав оновлену підозру Добкіну

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко оголосив про зміну раніше повідомленої підозри народному депутату Михайлу Добкіну. 

Про це повідомила у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко оголосив про зміну раніше повідомленої підозри народному депутату України Михайлу Добкіну", - написала вона.

Сарган додала, що після оголошення про зміну раніше повідомленої підозри іншим фігурантам кримінального провадження досудове розслідування буде закінчено і його матеріали будуть відкриті стороні захисту.

Далі обвинувальний акт буде направлений до суду для розгляду по суті.

Читайте також: Добкін розповів, як на прохання Турчинова відправив до Києва Тимошенко

Як повідомляв раніше Укрінформ, 13 липня 2017 року Верховна Рада проголосувала за зняття депутатської недоторканності з народного депутата Михайла Добкіна.

14 липня Генеральна прокуратура вручила екс-очільнику Харківської області Добкіну повідомлення про підозру у зловживанні службовим становищем і сприянні шахрайству із землею в Харкові (ред. - кооперативна схема).

15 липня Печерський райсуд Києва заарештував Добкіна на два місяці з правом на заставу 50 млн грн, яку внесли депутат Вадим Новінський і бізнесмен Борис Колесніков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-