Адвокат Януковича обіцяє забезпечити допит Азарова і Ко

Адвокат Януковича обіцяє забезпечити допит Азарова і Ко

Укрінформ
Адвокат екс-президента Віктора Януковича Віталій Сердюк пообіцяв забезпечити допит свідків сторони захисту екс-прем'єра Миколу Азарова, екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, екс-міністра оборони Павла Лебедєва та інших.

"Так, ми плануємо допит цих свідків. В нас вже є підтвердження від Кобзаря, що він готовий 16-го бути в суді. Я планую відрядження ще, щоб узгодити допити... Згода від них є", - заявив адвокат.

За його словами, йдеться також про екс-керівника СБУ Олександра Якименка, колишнього голови АП Андрія Клюєва та інших свідків.

В свою чергу суддя нагадав, що є визначені дати для проведення допитів свідків (з 16 по 20 червня - ред.) і адвокатам слід враховувати ці часові межі.

Читайте також: Суд у справі Януковича сьогодні допитає Ганну Герман — як свідка захисту

Наразі судове засідання триває, суд допитує свідка сторони захисту Ганну Герман.

Як повідомляв Укрінформ, Оболонський районний суд ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо екс-президента Віктора Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-