Луценко і Грицак зустрінуться з послами G7 у справі Бабченка

Луценко і Грицак зустрінуться з послами G7 у справі Бабченка

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко та очільник СБУ Василь Грицак зустрінуться з послами G7 для роз'яснень у справі інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко 31 травня в ефірі програми "Право на владу".

"1 червня у мене в ГПУ разом з головою Служби безпеки України та причетними офіцерами відбудеться зустріч із дипломатами G7, ми роз'яснимо все, що ми можемо в рамках таємниці слідства пояснити і я впевнений, що дипломатія займе позицію, яку, наприклад, озвучує керівник дипломатичної служби Великої Британії, який чітко говорить, що країна має захищатись, а Росія має бути покарана. Я впевнений, що це правильна теза", - заявив він.

Раніше повідомлялося, що 29 травня 41-річний журналіст Аркадій Бабченко був смертельно поранений у вівторок на порозі свого будинку у Києві. За фактом вбивства журналіста було відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: "Убивство" Бабченка: Луценко обіцяє охорону всім, на кого готувався замах

У середу, 30 травня, з'ясувалося, що Бабченко живий. Голова СБУ заявив, що російські спецслужби замовили вбивство журналіста, а СБУ провела спецоперацію і зірвала замах, інсценувавши злочин. Під час проведення спецоперації співробітники спецслужби затримали в Києві організатора вбивства журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-