Україна це не місце, де Росія безкарно організовуватиме теракти - Луценко

Україна це не місце, де Росія безкарно організовуватиме теракти - Луценко

Укрінформ
Україна - це не місце, де Російська Федерація буде безкарно організовувати теракти.

Про це сказав Генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу в СБУ, присвяченому затриманню виконавця замаху на вбивство журналіста Аркадія Бабченка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу сказати усім критиканам: ні, це неправда, що в Україні не розкриваються теракти, ні, це неправда, що Україна стала місцем, де Росія може безкарно проводити теракти. Правда полягає в тому, що правоохоронна система, у першу черга СБУ, разом з ГПУ та іншими підрозділами Нацполіції або службами розслідування ГПУ розкрили вбивства Вороненкова, замах на народного депутата Мосійчука, теракт, де загинув офіцер наших спецслужб Хараберюш, розкрито та вже відбувається судовий процес над убивством журналіста Бузини», - сказав Луценко.

Він закликає давати адекватну оцінку роботі правоохоронців, не маніпулювати фактами та не критикувати роботу тих, хто день і ніч працює, аби в Україні терактів стало менше.

Читайте також: ГПУ: організатора “вбивства" Бабченка затримали, замовники - в Росії

«У мене викликала розчарування реакція на учорашні події (інформація про вбивство Бабченка - ред.) значних частин українського політикуму», - сказав генпрокурор. 

Він пояснив, що розчарований тим, як політики цілий день звинувачують один одного та владу у тому, що відбулося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-