Порошенко сподівається, що антикорупційну інфраструктуру сформують до виборів

Порошенко сподівається, що антикорупційну інфраструктуру сформують до виборів

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сподівається, що до президентських виборів, які відбудуться у березні 2019 року, процес створення антикорупційної інфраструктури в Україні завершиться.

Про це він заявив під час спільного брифінгу з Президентом Федеративної Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмаєром у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“До президентських виборів у нас залишився ще майже рік, і я дуже сподіваюся, що нам вдасться завершити створення у повному обсязі антикорупційної інфраструктури”, - зазначив Порошенко.

Водночас він нагадав, що парламент минулого тижня розпочав розгляд законопроекту “Про Вищий антикорупційний суд”, до якого було запропоновано майже дві тисячі правок.

Читайте також: Антикорупційна система України має прогалину - глава МЗС Данії

При цьому Президент “висловив щире побажання”, що Верховна Рада ухвалить відповідний закон і процес створення Антикорупційного суду розпочнеться вже у липні.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня парламент розглянув 1072 із 1974 правок до законопроекту “Про Вищий антикорупційний суд”. Наступний пленарний тиждень парламенту розпочнеться 5 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-