Парубій їде з візитом у Грузію

Парубій їде з візитом у Грузію

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій 25-27 травня перебуватиме з візитом у Грузії, де візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій 100-річчю Першої Демократичної Республіки Грузії.

Про це повідомляє прес-служба парламенту.

"Голова Верховної Ради України А.Парубій 25-27 травня перебуватиме з візитом у Грузії, де візьме участь в урочистій церемонії, присвяченій 100-річчю Першої Демократичної Республіки Грузії", - йдеться у повідомленні.

Передбачається участь Парубія у круглому столі «Співпраця задля процвітання - стратегія наступного століття». По закінченні планується спілкування Голови Верховної Ради України з представниками ЗМІ.

Читайте також: Парубій визнав, що Рада сьогодні не встигне з Антикорупційним судом

У рамках візиту до Тбілісі спікер ВР покладе квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку.

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Андрій Парубій не зможе прибути на засідання Старобільського районного суду Луганської області 31 травня для допиту як свідка у справі екс-голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, оскільки в нього заплановано закордонні візити. Так, за його словами, після запланованого візиту 25 травня в Грузію, яка відзначатиме 100-річчя проголошення незалежності, відразу розпочнеться його офіційний візит до Ізраїлю, який має завершитися 31 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-