Словаччина продовжить підтримку України у безпековій сфері

Словаччина продовжить підтримку України у безпековій сфері

Укрінформ
Словаччина продовжуватиме надавати підтримку України у питанні досягнення миру та безпеки.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за підсумками політичних консультацій у Києві заступника міністра закордонних справ України Василя Боднара із державним секретарем зовнішньополітичного відомства Словацької Республіки Лукашем Парізеком.

"Словаччина продовжуватиме надавати підтримку Україні, зокрема, у питанні досягнення миру та безпеки", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували у МЗС, сторони обговорили актуальні питання українсько-словацьких відносин, зокрема, перспективи розвитку політичного діалогу, торговельно-економічну співпрацю, співробітництво в енергетичній сфері, шляхи розвитку міжрегіонального та транскордонного співробітництва.

Читайте також: РНБО розгляне санкції проти Росії наступного тижня

У МЗС акцентували, що з огляду на майбутнє головування Словацької Республіки в ОБСЄ з початку 2019 року, особлива увага в ході консультацій була приділена питанням розбудови співробітництва України з ОБСЄ та функціонування спеціальної моніторингової місії на Сході України.

Боднар та Парізек підписали План міжвідомчих консультацій між Міністерством закордонних справ України та Міністерством закордонних і європейських справ Словацької Республіки на 2018-2019 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-