Ситник назвав

Ситник назвав "фантастикою" дані ЗМІ про прослуховування Холодницького

Оновлено
Укрінформ
Повідомлення деяких ЗМІ про негласне прослуховування у кабінеті керівника САП Назара Холодницького є викривленою інформацією.

Про це директор НАБУ Артем Ситник заявив на круглому столі "Боротьба з корупцією в Україні: стан справ" у середу в Брюсселі, відповідаючи на запитання власного кореспонденту Укрінформу.

"На жаль, специфіка медійного простору в Україні є такою, що, не маючи жодного коментаря від уповноважених органів, журналісти пишуть таке, що, чесно кажучи, фантастичний роман просто відпочиває", - заявив Ситник, зазначивши, що тут "немає чого коментувати".

Директор НАБУ зауважив, що журналісти мають можливість запитати у керівника САП Холодницького, про те, що ж "він там знайшов у своєму кабінеті".

Ситник наголосив, що не допустить, щоб "хтось із влади взяв під контроль те, що відбувається в НАБУ і САП".

У четвер директор НАБУ Ситник і керівник САП Холодницький у Європарламенті візьмуть участь у міжнародній конференції з питань боротьби з корупцією в Україні.

Читайте також: ЗМІ повідомили про прослуховування кабінету Холодницького

Раніше деякі ЗМІ повідомляли з посиланням на джерела, що НАБУ і Генпрокуратура кілька тижнів прослуховували кабінет керівника САП Холодницького. Зазначалося, що обладнання для прослуховування в кабінеті Холодницького було встановлено співробітниками Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом департаменту розслідувань у сфері держслужби і держвласності Генпрокуратури і з санкції суду. За даними ЗМІ, обладнання для прослуховування нібито було встановлено в акваріумі в кабінеті керівника САП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-