Пацкан розповів, що зробить за місяць у Рахунковій палаті

Пацкан розповів, що зробить за місяць у Рахунковій палаті

Укрінформ
Новообраний голова Рахункової палати Валерій Пацкан пообіцяв уже в п’ятницю прийти на нову роботу, а за місяць презентувати напрямки діяльності палати й план перевірок державних підприємств.

Про це він розповів в ефірі “112 каналу”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Можу вас запевнити на 100%, що із завтрашнього дня вже з’явлюся на роботі й спробуємо привести до ладу саму структуру діяльності Рахункової палати... і в найближчий місяць ми, наприклад, оприлюднимо офіційно план заходів-перевірок державних підприємств”, - зазначив Пацкан.

Також за місяць він пообіцяв вийти із презентацією діяльності палати.

Крім того, Пацкан зауважив, що планує започаткувати при Рахунковій палаті громадську раду.

Разом із тим, він поінформував, що після голосування у парламенті за призначення вже мав зустріч з Президентом Петром Порошенком.

Читайте також: Рада призначила новий склад Рахункової палати

“Президент привітав із призначенням на посаду голови Рахункової палати, попросив, щоб новий орган, тобто Рахункова палата згідно нового закону запрацювала максимально відкрито, публічно і щоб усі дізналися про використання державних коштів”, - підкреслив Пацкан.

Як повідомляв Укрінфом, у четвер, 15 березня, Верховна Рада призначила народного депутата від фракцї БПП Валерія Пацкана головою Рахункової палати.

Також було призначено вісім членів палати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-