Стець: Для українських ЗМІ моя хвороба - не секрет, а думка росіян мене не цікавить

Стець: Для українських ЗМІ моя хвороба - не секрет, а думка росіян мене не цікавить

Укрінформ
Глава МІП Юрій Стець підтвердив, що вчора під час виступу на міжнародному форумі у Києві йому дійсно стало зле, і подякував українським ЗМІ за відсутність спекуляцій на темі його здоров'я.

Про це йдеться у коментарі очільника МІП, оприлюдненому на сайті відомства.

"Очевидно, що обговорювати своє здоров‘я в пресі мені би не дуже хотілося. Але інакше припинити спекуляції на цій темі не вийде. Так, дійсно мені стало зле. Слава Богу, до втрати свідомості справа не дійшла. Для українських ЗМІ ніяких секретів про мою хворобу не залишилось. Хочу подякувати їм, що не спекулюють на цій темі. Позиція так званих "російських ЗМІ" мене не цікавить взагалі", - цитує Стеця прес-служба МІП.

Принагідно міністр навів заключну частину промови на форумі, яку вчора не встиг договорити через погіршення стану здоров'я.

"Будь-яка людина цього світу, незалежно від громадянства, яка говорить правду, що Крим - це Україна, а Росія - окупант, є потенційним бранцем Кремля. Але попри це, боротися за правду потрібно і важливо! Дякую за це нашим міжнародним партнерам", - йшлося у промові.

У МІП нагадали, що саме погіршення стану здоров‘я було причиною оголошення заяви про відставку Юрія Стеця 31 травня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-