Адвокатам Януковича не дозволили приїхати до Порошенка під час допиту

Адвокатам Януковича не дозволили приїхати до Порошенка під час допиту

Укрінформ
Адвокати екс-президента Віктора Януковича хотіли їхати в Адміністрацію Президента особисто задавати питання Президенту України Петру Порошенку під час його допиту в середу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми б хотіли особисто поїхати в Адміністрацію Президента і особисто ставити питання, і проводити допит свідка особисто під час знаходження в Адміністрації Президента. Тому захист просить забезпечити цю організаційну готовність і дозволити поїхати частині адвокатів з судовим розпорядником до Адміністрації Президента, щоб ми могли поставити наші питання особисто", - заявили вони.

Суд відмовив у задоволенні клопотання адвокатів.

Читайте також: Банковій доручили організувати відеозв'язок із Порошенком на 14.00

"Це клопотання цілком необгрунтоване, і суд у його задоволенні відмовляє", - зазначив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

Як повідомлялося, Оболонський райсуд 29 червня 2017 року ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-