Держзрада Януковича: Порошенка можуть допитати в режимі відеозв'язку

Держзрада Януковича: Порошенка можуть допитати в режимі відеозв'язку

Оновлено
Укрінформ
На судовому засіданні у справі за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича прокуратура просить допитати Президента України Петра Порошенка в режимі відеозв'язку.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, наразі суд пішов до нарадчої кімнати для розгляду відповідного клопотання.

Як пояснив прокурор ГПУ Руслан Кравченко, із проханням провести допит Порошенка через відеозв'язок звернулася Адміністрація Президента.

"Адміністрація Президента клопотала перед стороною обвинувачення розглянути можливість порушити перед судом питання про допит Порошенка Петра Олексійовича в режимі відеоконференції з приміщення Адміністрації Президента України в період з 14:00 до 15:30", - повідомив Кравченко.

У свою чергу один із адвокатів Януковича заявив, що наразі немає обставин, які перешкоджають присутності Президента в залі суду.

Після цього суд пішов до нарадчої кімнати.

Читайте також: Санкції для "сім'ї" Януковича: ГПУ відправила папери в ЄС ще у січні

Як повідомлялося, Оболонський райсуд Києва на засіданні у середу, 21 лютого, планує допитати як свідків Президента Порошенка та постійного представника України при ООН Володимира Єльченка.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-