Охендовський прокоментував список кандидатів у члени ЦВК

Охендовський прокоментував список кандидатів у члени ЦВК

Укрінформ
Ідеї та пропозиції кандидатів у члени Центральної виборчої комісії повністю збігаються із планами нинішнього складу ЦВК.

Про це заявив голова Центрвиборчкому Михайло Охендовський під час зустрічі з делегацією Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, зазначається у прес-релізі, який є у розпорядженні Укрінформу.

За його словами, він з колегами по комісії вже "уважно проаналізували" пропозиції щодо вдосконалення роботи комісії, які висловлюють кандидати у члени ЦВК.

"Ми з колегами задоволені тим, що бачення, пропозиції та ідеї фахівців, які можуть колись прийти нам на зміну, майже повністю збігаються з поточними планами роботи комісії, з тим, що ми вже зробили за останні роки і продовжуємо робити зараз. Це дає надію на збереження кращих практик в діяльності ЦВК, збереження наступництва в її роботі", - зауважив Охендовський.

Читайте також: Подання Президента щодо складу ЦВК надійшло у Раду

Як повідомляв Укрінформ, Президент Петро Порошенко 23 січня підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії, у списку — 14 кандидатів. Глава держави також підписав лист про звільнення нинішніх членів ЦВК.

5 лютого подання надійшло в парламент.

Відомо, що 1 червня 2014 року завершився термін повноважень 12 з 15 членів ЦВК. 3 лютого 2017 року -  ще одного члена комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-