Саєнко назвав основні виклики для уряду у 2018 році

Саєнко назвав основні виклики для уряду у 2018 році

Укрінформ
Викликами для уряду у 2018 році стануть продовження реформи системи охорони здоров'я, освіти та митниці.

Таку думку висловив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, повідомляє Урядовий портал

"Викликами для уряду у 2018 році будуть продовження запровадження реформи системи охорони здоров'я, де ми вже ухвалили великий пакет нормативно-правових актів, а також реформа освіти, в рамках якої Прем'єр-міністр ініціював сучасне оснащення молодших класів школи, щоб діти отримували кращі можливості навчатись. Крім того, ми запропонували реформу професійно-технічної освіти, а також соціального забезпечення вчителів, включно з підвищенням соціальних стандартів", - сказав Саєнко.

Читайте також: Супрун розповіла, як працюватиме Національна служба здоров’я

Він відзначив, що Кабмін продовжить і реформу митниці. "Ми хочемо укомплектувати наші кордони обладнанням, яке буде аналізувати вантажі в автоматичному режимі. Це масштабна ініціатива по боротьбі з контрабандою", - підкреслив Саєнко.

Міністр наголосив, що одним із завдань Офісу реформ КМУ, який він очолює, є супровід ініціатив Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана в рамках ключових реформ.

Саєнко нагадав, що у 2017 році Гройсман ініціював низку ключових реформ та ініціатив - реформу системи охорони здоров'я та програму "Доступні ліки", реформу освіти, програму енергоефективності, в рамках якої було створено відповідний фонд, пенсійну реформу і підвищення мінімальної зарплати, податкову реформу, включно з електронним поверненням НДС, поліпшення бізнес-клімату, будівництво доріг, продовження реформи децентралізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-