Втеча Януковича: Яценюк розповів, як шукали екс-президента

Втеча Януковича: Яценюк розповів, як шукали екс-президента

Укрінформ
Щоб знайти Віктора Януковича, Арсеній Яценюк разом з іншими активістами зверталися до Адміністрації Президента та до Управління державної охорони з метою встановлення місцезнаходження Януковича.

Про це екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив під час допиту в Оболонському райсуді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Відповідно до закону України про статус народного депутата України до компетенції народних депутатів України не входить розшук президентів. Максимум, що було зроблено, - ми виходили на Адміністрацію Президента, на Управління державної охорони, на його охорону... Ми шукали хоч якихось людей, які можуть сказати, де знаходиться президент, коли він повернеться, в тому числі і на депутатів Партії регіонів", - сказав Яценюк.

Раніше адвокати Януковича чотири рази питали Яценюка щодо того, коли він розмовляв з екс-президентом 22 лютого 2014 року - до чи після прийняття постанови про самоусунення президента від виконання конституційних повноважень.

Читайте також: Держзрада Януковича: свідчення у суді дає Аваков

Після цього суддя Владислав Дев'ятко звернувся до адвокатів Януковича з проханням не зловживати запитаннями, оскільки на 16:00 заявлений інший свідок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-