Держбюро розслідувань презентує програму діяльності до Нового року

Держбюро розслідувань презентує програму діяльності до Нового року

Укрінформ
Державне бюро розслідувань наразі розробляє розраховану на п'ять років програму діяльності, яку планує презентувати до Нового року.

Про це на засіданні комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності сказав директор ДБР Роман Труба, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Основна робота, яка на даний час проводиться - це підготовка програми діяльності на 5 років. Це перший документ, який буде презентований суспільству. Ми обмежені часовими проміжками - протягом місяця ми цей документ повинні довести до відома», - зазначив керівник органу. 

За його словами, на початку наступного року має розпочались конкурс із набору працівників в апарат бюро.

«Плануємо також до кінця року створити комісію для запуску внутрішнього конкурсу, а в перші місяці наступного року вже розпочати безпосередньо конкурс для наповнення Державного бюро розслідувань», - наголосив Труба.

Він зазначив, що центральний апарат має налічували 500 -700 осіб.

«Плануємо до Нового року затвердити ще деякі нормативні документи для того, щоб дати змогу створеній комісії оголосити конкурс з обрання директорів територіальних управлінь, працівників внутрішнього контролю, а також керівників структурних підрозділів центрального апарату», - додав він.

Читайте також: Труба: Держбюро розслідувань відстоюватиме право на прослушку і зовнішнє спостереження

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко 22 листопада призначив на посаду директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу, кандидатуру якого обрала конкурсна комісія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-