Самопоміч вимагає відкритості у підготовці законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Самопоміч вимагає відкритості у підготовці законопроекту про реінтеграцію Донбасу

Укрінформ
Фракція «Самопоміч» у Верховній Раді вимагає відкритості у підготовці законопроекту про реінтеграцію Донбасу до другого читання, а також негайного внесення і розгляду законопроекту щодо створення Антикорупційного суду.

Про це на засіданні Погоджувальної ради керівників фракцій сказав голова цієї фракції Олег Березюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Негайно треба прийняти закон, який буде говорити, що у нас є окупація, але не треба розглядати поправки у напівсекретному режимі. Ніхто із авторів поправок (до законопроекту - Ред.) не знав, що сьогодні буде відбуватися цей розгляд. Пропоную, пане Голово, щоб цей розгляд відбувся відкрито і законопроект про реінтеграцію був відкрито обговорений»,- наголосив Березюк.

Окрім того, він наголосив на необхідності негайного внесення до парламенту законопроекту про створення Антикорупційного суду.

Читайте також: НАБУ оприлюднило корупційну схему закупівлі "рюкзаків Авакова"

«Антикорупційний суд - це є законопроект, який має бути негайно внесений і розглянутий в українському парламенті. Це основа української незалежності і боротьби за її свободу»,- зазначив голова фракції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-