Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Україна та ОАЕ домовилися про безвізовий режим

Фото, відео
Укрінформ
За результатами переговорів Президента України та прем'єр-міністра Об’єднаних Арабських Еміратів домовлено про безвізовий режим між двома державами.

Про це інформує прес-служба глави Української держави.

"Було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про скасування візових вимог. Це добра новина для українських туристів. Лише минулого року ОАЕ відвідало понад 112 тисяч українців", - йдеться у повідомленні за підсумками переговорів Президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Об’єднаних Арабських Еміратів, правителя Емірату Дубай шейха Мухаммеда бін Рашида Аль Мактума.

Також було підписано Угоду про співробітництво у сфері культури між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів.

"Підписання документа сприятиме розвитку співробітництва між Україною та ОАЕ в усіх сферах культури та мистецтва, обміну інформацією про заходи, спрямовані на захист та збереження національної культурної спадщини, а також популяризації національних культур України та ОАЕ", - зазначили у прес-службі Президента.

Читайте також: Україна і Саудівська Аравія підписали меморандум про інвестиції в АПК

Крім того, було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним космічним агентством України та Космічним агентством ОАЕ у сфері дослідження космосу.

Документ передбачає розвиток взаємного промислового, наукового і технічного обміну в сфері дослідження космічного простору.

Фото прес-служби Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-