Затримана банда

Затримана банда "Торпеди" контактувала з Опоблоком - Аваков

Укрінформ
Затримана злочинна група, яка скоїла ряд резонансних злочинів, спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості та міжнародних конфліктів, має контакти з рядом керівників партії "Опозиційний блок".

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Виконавці наведених злочинів, які входять до так званої організованої злочинної групи (ОЗГ) "Торпеди", давно перебувають в зоні уваги правоохоронців й обвинувачувалися по ряду інших злочинів.  Затримані виконавці і їх керівник - входять до групи впливу в минулому народних депутатів від Партії регіонів від Черкаської області - Володимира Олейника і Сергія Тулуба", - йдеться у повідомленні.

Аваков також наголосив, що слідством "задокументований ланцюжок контактів злочинців з вказаними персонами, які нині перебувають в Російській Федерації, а також з рядом керівників партії "Опозиційний блок", які знаходяться в Україні".

Читайте також: Аваков заявив про затримання групи виконавців дев'яти резонансних злочинів

Слідчі дії тривають.

"Слідчим і співробітникам спецслужб, які підключилися до розслідування, - є ще значне поле роботи. Підбурювачів, терористів і провокаторів міжнаціонального розбрату і міжнародних конфліктів присікатимемо жорстко", - сказав глава МВС.

Як повідомлялося, співробітники Нацполіції у неділю затримали злочинну групу, яка причетна до 9 злочинів, скоєних у 2016-2017 роках і спрямованих на розпалювання ксенофобії, релігійної нетерпимості та міжнародних конфліктів. Затримання сталося в мить, коли злочинці їхали виконувати замовлення з висадження в повітря угорського пам'ятника на Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-