Гройсман відвідає Молдову на початку жовтня

Гройсман відвідає Молдову на початку жовтня

Укрінформ
Республіка Молдова та Україна підпишуть Протокол про внесення поправок в міжурядову Угоду про міжнародних транспортних перевезеннях, який було підписано в березні 1993 року.

Як повідомили в прес-службі Міністерства економіки та інфраструктури Молдови, Протокол буде підписано 6 жовтня під час візиту до Кишинева прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Під час засідання в Одесі молдавсько-української Міжурядової комісії з торговельного та економічного співробітництва сторони домовилися підписати під час візиту в Кишинів прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, 6 жовтня, Протокол про внесення поправок в міжурядову Угоду про міжнародних транспортних перевезеннях від 20 березня 1993 року. Під час візиту буде підписано також Угоду про авіаційне сполучення між двома країнами», - йдеться в повідомленні Мінекономіки Молдови.

Читайте також: Гройсман вірить, що Україна має шанс потрапити у ТОП-40 Doing Business

Відзначається також, що під час засідання Міжурядової комісії в Одесі була досягнута домовленість щодо відкриття найближчим часом мосту «Унгри-Бронниця» на Дністрі, а також про вивчення можливостей відновлення залізничного сполучення за маршрутом «Бессарабка-Березино».

Молдова і Україна також звернуться до Єврокомісії з проханням про надання допомоги при ремонті мосту через Дністер, що зв'язує молдавське місто Сороки і українське місто Жмеринка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-