Податківці відкрили справу на керівників Центру протидії корупції

Податківці відкрили справу на керівників Центру протидії корупції

Укрінформ
Слідче управління Державної фіскальної служби Києва відкрило кримінальне провадження проти керівників громадської організації "Центр протидії корупції".

Про це йдеться у відповіді податківців на запит адвоката, який представляє інтереси ЦПК, повідомляє прес-служба Центру протидії корупції.

"Слідче управління фіскальної служба Києва порушило кримінальне провадження проти керівників громадської організації “Центр протидії корупції”", - зазначається в повідомленні.

Як з’ясувалося, слідство триває два місяці – з 9 червня 2017 року.

"За результатами розгляду листа від 11.07.2017 повідомляємо, що 09.06.2017 СУ ФР ГУ ДФС у м. Києві, за заявою третіх осіб про кримінальне правопорушення службовими особами ГО "Центр протидії корупції" внесено до ЄРДР кримінальне провадження за №32017000000000081", – йдеться у документі, який є в розпорядженні ЦПК.

Читайте також: СБУ не влаштовувала "перформанс" під будинком Шабуніна

Адвокат та член правління ЦПК Олена Щербан зауважила, що ані статті Кримінального кодексу, ані підстав для порушення кримінальної справи, ані суті претензій до ЦПК представники ДФС не повідомили.

У Центрі протидії корупції вважають порушення кримінального провадження податковою поліцією "тиском на організацію і активізацією спроб заблокувати її роботу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-