Новим керівником Держприкордонслужби став Петро Цигикал

Новим керівником Держприкордонслужби став Петро Цигикал

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко призначив новим головою Державної прикордонної служби Петра Цигикала.  

Представлення нового керівника особовому складу відомства відбулося у вівторок в Адміністрації ДПСУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як Президент і як Верховний Головнокомандувач я підписав указ на підставі відповідного подання про призначення новим керівником служби Петра Олександровича Цигикала", - повідомив Порошенко.

Відомо, що до призначення керівником ДПСУ Петро Цигикал очолював департамент оперативної діяльності Держприкордонслужби.

Читайте також: Глава Держприкордонслужби Назаренко подав у відставку

У серпні 2015 року Петро Цигикал отримав звання генерал-майора. Тоді в прес-службі АПУ зазначалося, що за його ініціативою та під безпосереднім керівництвом було розроблено та запроваджено новітні методи оперативно-розшукової роботи. Діяльність оперативних підрозділів спрямована на ефективну та результативну протидію розвідувально-диверсійній діяльності російських спецслужб та організованій злочинності на державному кордоні. Цигикал також організував та забезпечує оперативне прикриття у зоні вздовж лінії зіткнення в смузі безпеки у Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-