Мінгареллі закликає українську владу якнайшвидше розслідувати вбивство Шеремета

Мінгареллі закликає українську владу якнайшвидше розслідувати вбивство Шеремета

Укрінформ
Посол ЄС в Україні Х'юг Мінгареллі в день річниці вбивства журналіста Павла Шеремета закликав владу якнайшвидше провести розслідування цього злочину.

Про це йдеться у переданому Укрінформу листі.

"У день цієї трагічної річниці хотів би вкотре закликати українську владу провести швидке та прозоре розслідування цього злочину. Потрібно знайти та притягнути до відповідальності винних за вчинення такого брутального злочину", - наголосив Мінгареллі.

На його переконання, українське громадянське суспільство та медіаспільнота втратили свого найбільш талановитого та сміливого журналіста.

"Ця трагедія досі залишається джерелом смутку для його сім’ї та багатьох друзів і колег, які разом із Павлом Шереметом захищали свободу преси та суспільні інтереси всього регіону", - підкреслив посол.

Читайте також: Акція #РікБезПавла: у Києві вшановують пам'ять журналіста Шеремета

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року у центрі Києва внаслідок підриву автомобіля. Силовики кваліфікують загибель журналіста як умисне вбивство. У поліції повідомляли, що основна версія загибелі Шеремета - його професійна діяльність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-