Міністра юстиції просять заборонити Партію регіонів

Міністра юстиції просять заборонити Партію регіонів

Укрінформ
Громадська організація "ЗУБР" підготувала звернення міністру юстиції Павлу Петренку про необхідність заборонити Партію регіонів.

Про це повідомила на прес-конференції в Укрінформі член правління ГО "ЗУБР", голова ГО "Ми з Вами" Раїса Недашківська.

"Уже стільки говорилося і говориться про Партію регіонів - скільки вона наробила справ, що як Комуністичну партію скасували, так час скасовувати і Партію регіонів, яка шкодить Україні", - підкреслила Недашківська.

Читайте також: Компартія 26 років тому створила в Криму російський анклав - Джемілєв

В свою чергу перший заступник голови ГО "ЗУБР", правозахисник Олександр Ліпашов зазначив, зокрема, що "на так званому ринку надання послуг дозвілля в парках Києва відбувається монополізація" і на посаді "від громадськості підносять тих людей, які відкрито підкоряються людям, які юридично мають відношення до Партії регіонів". Він навів приклад зі "штучним тендером на 88 млн грн, який був спрямований на нібито освоєння Голосіївського парку ім. Максима Рильського".

"Проводячи своє розслідування, ми звернули увагу на неприпустимість функціонування партії диктаторського режиму Януковича і необхідність її скасування. Тому ми завтра з ранку вносимо колективне звернення від низки громадських організацій, представників релігійних конфесій, інтелігенції на ім'я міністра юстиції Петренка з проханням розглянути давно назрілу проблематику усунення цієї несправедливості - заборону Партії регіонів, тому що міністр юстиції має право це заборонити", - сказав Ліпашов.

Він висловив надію, що "Петренко вирішить це питання в правовому полі й дана партія буде анульована".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-