Для переговорів «нормандської четвірки» недостатньо «м'яса» - прес-секретар Путіна

Для переговорів «нормандської четвірки» недостатньо «м'яса» - прес-секретар Путіна

Укрінформ
Переговори лідерів «нормандської четвірки» (Україна, Німеччина, Франція і Росія) знаходяться на стадії підготовки, але для того, щоб вони відбулися поки не вистачає «м'яса».

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає «РІА Новости».

«Зараз ведеться підготовка можливої телефонної розмови у форматі четвірки. Ведеться підготовка експертами. Щоб ця розмова відбулася, безумовно, потрібно напрацювати «м'ясо» для цього. Поки «м'яса», вочевидь, недостатньо», — сказав Пєсков.

Раніше Президент України Петро Порошенко заявив, що українське керівництво налаштоване на рішучу розмову в «нормандському форматі» вже цього літа.

Читайте також: Порошенко розповів про плани на рішучу “нормандську” розмову

«Досягнута домовленість, що, найбільш ймовірно, у липні відбудеться телефонна розмова в «нормандському форматі» на рівні лідерів. І ми не виключаємо, що за підсумками телефонної розмови нам вдасться організувати саміт. Поки що не визначено, де саме він буде проходити. Але ми налаштовані на рішучу, прискорену, конкретну, практичну розмову як у телефонному форматі, так і під час саміту вже цього літа», - сказав Президент України після зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-