Розенблат: Після голосування, мене заарештують — я здам паспорти

Розенблат: Після голосування, мене заарештують — я здам паспорти

Укрінформ
Народний депутат Борислав Розенблат запевняє, що не має наміру залишати територію України в разі позбавлення його депутатських повноважень і свої паспорти принесе у Верховну Раду в день голосування.

Про це він сказав журналістам під час перерви в засіданні Регламентного комітету, на якому розглядаються три подання Генпрокуратури щодо нього, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Після голосування, мене заарештують чи затримають, я здам в установленому порядку всі свої документи. Я нікуди не їду, свої паспорти я принесу з собою в залу Верховної Ради в четвер, коли буде голосування", - сказав Розенблат.

На запитання, чи відповідає дійсності сказане ним на оперативному відео ГПУ, нардеп сказав: "У мене багато було слів, я начитана людина. Яким чином вони були послідовно створені, це вже питання в іншому".

Він також пояснив, що на відео йде мова про гроші, необхідні "для створення компанії в Україні".

"Протягом року я спілкувався з цією жінкою (представниця САП, яка спілкувалася з Розенблатом на оперативному відео - ред.), у мене з нею було багато зустрічей. Те, що ви бачили сьогодні – ви бачили змонтований матеріал, хто, коли, що говорив - це вже питання слідства... Це була нормальна ситуація, коли тобі дзвонить жінка, розповідає, що вона представник величезної компанії. Її прислали, щоб щось налагодити, їй потрібна допомога. Я як людина, як заступник голови комітету з промислової політики і підприємництва просто пояснюю їй, як робити", - сказав Розенблат.

Читайте також: Розенблат запевняє, що не збирається тікати з України

Як повідомлялося, 21 червня генпрокурор Юрій Луценко повідомив про внесення подань до ВР про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Розенблата, в діях якого вбачаються ознаки зловживання впливом та хабарництва на загальну суму 280 тис. дол.

Розенблат заперечує вчинення інкримінованих йому злочинів і заявляє, що всі три подання є необгрунтованими.

На сьогоднішньому засіданні Регламентного комітету Розенблат заявив, що не має наміру виїжджати з України.

У відповідь керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький закликав його здати паспорти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-