Луценко припускає повторне подання на Мосійчука

Луценко припускає повторне подання на Мосійчука

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко не виключає повторного внесення до Верховної Ради подання на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Про це він заявив журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В справі Мосійчука відбувалося багато судових процесів. Зрештою, остання судова інстанція завершила цей марафон судів і встановила, що для розгляду справи Мосійчука необхідно дотриматися норм регламенту, яка не була дотримана в залі. Таке рішення суду. Це означає, що ми можемо повторювати подання з дотриманням усієї букви регламенту, як це відбувається останніх чотири дні. Але слідство зараз перевіряє інші дії, які, ймовірно, можуть слугувати для розширення подання. Якщо це підтвердиться, то, думаю, що за літній сезон ми завершимо цю перевірку і або в тому ж викладі подання, або в розширеному документ надійде до Верховної Ради України", - заявив Луценко.

Читайте також: Мосійчук каже, що перед замахом на Осмаєва кілер "терся" біля Ляшка

Як повідомлялося, 17 вересня 2015 року на той час генеральний прокурор Віктор Шокін на засіданні Верховної Ради показав відео отримання народним депутатом з фракції Радикальної партії Мосійчуком хабара за допомогу в підприємницькій діяльності.

Шокін попросив Раду зняти недоторканність з депутата і парламент задовольнив це звернення.

10 травня 2016 року Верховний суд України визнав незаконним зняття Верховною Радою недоторканності з народного депутата Мосійчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-