У Омеляна заявили, що контракт із Балчуном не можна продовжити

У Омеляна заявили, що контракт із Балчуном не можна продовжити "автоматом"

Укрінформ
Підстав для автоматичного продовження трудового контракту з головою правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцехом Балчуном немає.

Про це повідомляє у середу Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Міністерства інфраструктури України.

"Контракт підписаний на один рік, термін дії з 06.06.2016 до 05.06.2017. Договір не містить норми щодо автоматичного продовження. Всі зміни в контракт вносяться шляхом підписання додаткових угод до нього", - повідомили в прес-службі міністерства.

Там нагадали, що особливою формою трудового договору є контракт, в якому строк його дії, права та обов'язки і відповідальність сторін (в тому числі і матеріальна), умови матеріального забезпечення і організації праці, умови розірвання договору, в тому числі дострокового, можуть встановлюватися угодою сторін.

"Відповідно до пункту 8 статті 36 КЗпП України підставою припинення трудового договору передбачені умови, зазначені в контракті. Таким чином, контракт з головою правління ПАТ "Укрзалізниця" має бути припинено в термін, на який його було укладено, і не може бути продовжений відповідно до угодою між Україною і Республікою Польща", - резюмують в міністерстві.

Раніше у середу прес-служба Укрзалізниці оприлюднила повідомлення про те, що контракт з Балчуном автоматично продовжено до 5 червня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-