У Пенса розповіли про результати зустрічі з Порошенком

У Пенса розповіли про результати зустрічі з Порошенком

Укрінформ
Позиція Сполучених Штатів залишається прихильною підтримці зусиль Нормандського формату щодо імплементації Мінських угод для забезпечення безпеки в Україні. Крім того, в США очікують продовження важливих реформ в Україні.

Про це йдеться в офіційному повідомленні офісу віце-президента США Майка Пенса за результатами його зустріч у вівторок з Петром Порошенком, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Віце-президент сьогодні зустрівся з Президентом України Петром Порошенком, щоб підтвердити підтримку Сполученими Штатами мирного врегулювання конфлікту на Сході України та виконання президентом Петром Порошенко реформ, необхідних для перетворення України в мирну, процвітаючу й безпечну європейську країну", - наголошується в документі.

При цьому зазначається, що США "продовжують підтримку переговорів у Нормандському форматі, спрямованих на імплементацію Мінських угод". Крім того наголошується, що віце-президент Пенс під час зустрічі "підкреслив важливість продовження реформ у боротьбі з корупцією, поліпшення ділового клімату та подальшої підтримки програми МВФ в Україні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-