Посольство України в США прокоментувало можливий візит Порошенка

Посольство України в США прокоментувало можливий візит Порошенка

Укрінформ
Посольство України в Вашингтоні постійно опрацьовує питання підготовки візитів представників української влади до США, в тому числі на найвищому рівні, однак, за практикою офіційних повідомлень, оголошення про візити слід, насамперед, очікувати від центральних органів влади.

Так прокоментували Укрінформу появу неофіційної інформації про можливий візит Петра Порошенка до США в прес-службі Посольства України в Вашингтоні.

"Анонсування закордонних візитів Президента України є прерогативою речника Глави держави або заступника глави Адміністрації Президента України із зовнішньополітичних питань", - зазначили в українському дипломатичному представництві в Сполучених Штатах.

Це пояснюється усталеною практикою роботи українського державного апарату в таких випадках. При цьому в Посольстві зауважили, що "робота над підготовкою візитів, у тому числі на найвищому рівні, триває на постійній основі", під час якої відпрацьовується "повний перелік питань, як по датах і часу зустрічей, так і по їх змістовному наповненню".

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією джерела в Адміністрації Президента України в середу стало відомо, що Петро Порошенко планує здійснити візит до США 19-21 червня. При цьому заплановані, зокрема, переговори глави Української держави з президентом США Дональдом Трампом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-