Справи Майдану: Матіос каже, що Горбатюк

Справи Майдану: Матіос каже, що Горбатюк "завалив усю роботу"

Укрінформ
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос звинуватив начальника департаменту спецрозслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка у тому, що він "завалив" всю роботу по злочинах проти Майдану.

Про це Матіос написав у Facebook.

"Завалив всю роботу, бо не здатен (окрім як язиком) працювати. Майже трирічний піар на крові, траляля телефоном в усіх синхронах телеканалів та постійний "дивний" злив матеріалів кримінальних проваджень на сторону собі подібним політиканам... і не лише їм. Це і є його основна "прокурорська" робота. Але це не те, що потрібно горю і скорботі родичів та близьких загиблих на Майдані", - написав він.

Матіос зауважив, що Горбатюк можна ще багато часу "годувати людей надією, може словесним блудом перекидати свою нездатність працювати на інших. Але всі розуміють і знають - правда має таку властивість: рано чи пізно, але вона стає відомою... Зроблю все, щоб правда про нездару стала відома раніше", - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, Горбатюк вчора заявив в ефірі "112 Україна", що слідство щодо злочинів проти Майдану постійно стикається з перешкодами, в тому числі і з боку Матіоса. "Слідство постійно стикається з перешкодами у розслідуванні цих справ. На жаль, ці перешкоди походять, в тому числі, від керівництва Генеральної прокуратури, зокрема і від Матіоса. У зв'язку з цим я неодноразово генпрокурору подавав письмові скарги, в тому числі з приводу того, в чому саме полягають ці порушення, але, на жаль, реагування немає", - сказав Горбатюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-