Порошенко та Гройсман поклали квіти до могили Невідомого солдата

Порошенко та Гройсман поклали квіти до могили Невідомого солдата

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, урядовці, народні депутати беруть участь у церемонії вшанування пам’яті загиблих з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Керівники держави поклали квіти до могили Невідомого солдата на Площі Слави, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Пам'ятною ходою і покладанням квітів Президент і ветерани вшанували пам'ять воїнів, які поклали своє життя під час Другої світової війни.

Учасники церемонії вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у Другій світовій війні. Військовий оркестр виконав Державний гімн України, воїни Почесної варти салютували з особистої зброї шістьма залпами. Завершив церемонію урочистий марш воїнів Почесної варти.

По завершенні пам’ятних заходів Президент поспілкувався з людьми, які прийшли вшанувати пам'ять загиблих героїв та віддати шану ветеранам Другої світової війни та ветеранам АТО.

На даний час Президент бере участь у церемонії складання Військової присяги молодим поповненням окремого полку Президента України та 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Читайте також: В Україні відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій

Участь у заходах також беруть Київський міський голова Віталій Кличко, вище духовенство українських церков, ветерани та воїни АТО.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-