Гройсман у Харкові проінспектував надсучасний «Прозорий офіс»

Гройсман у Харкові проінспектував надсучасний «Прозорий офіс»

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман проінспектував у Харкові надсучасний Центр надання адміністративних послуг, який працює у форматі «Прозорий офіс».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прем'єр поспілкувався з адміністраторами та відвідувачами Центру, перевірив роботу кількох комп'ютерів.

За словами директора ЦНАП Вікторії Китайгородської, центр розрахований на 400 відвідувань за день. Він оснащений сучасною технікою, яка дозволяє якісно надавати 236 послуг населенню, в тому числі 154 - адміністративні. Тут можна оформити паспорти громадян України у вигляді ID-карти, а також паспорт з безконтактним електронним носієм для виїзду за кордон.

«Усі 12 адміністраторів Центру пройшли спеціальне навчання по роботі з людьми, в тому числі з питань стресостійкості. Вони також оволоділи навичками мови жестів, розрахованими на роботу з відвідувачами, які не чують», - зазначила Китайгородська.

Усі послуги Центру безкоштовні. За часом виконання однієї послуги займає від 15 хвилин до декількох днів.

Потягом цього року подібні Центри надання адміністративних послуг відкриються і в інших районах Харкова, а восени планується відкриття Регіонального центру адміністративних послуг як для жителів міста Харкова, так і для жителів Харківської області, зазначила директорка ЦНАПу.

Фото Владислава Мусієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-