Мартиненку загрожує до 12 років позбавлення волі - Холодницький

Мартиненку загрожує до 12 років позбавлення волі - Холодницький

Оновлено
Укрінформ
Колишньому народному депутату Миколі Мартиненку загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Злочин особливо тяжкий. Йому загрожує до 12 років", - сказав Холодницький.

За його словами, обрання запобіжного заходу колишньому нардепу розглядатиме Солом'янський райсуд міста Києва. "Я думаю, що це буде десь після 12 години. Це моя суб’єктивна думка. Ми вже готові до усіх відводів, прокурори всі на місцях, сподіваюся, що й судді всі будуть на місцях і хай буде процес, без шоу", - додав антикорупційний прокурор.

Холодницький також зазначив, що під час затримання Мартиненко поводився нормально: "Він спокійно вийшов з приміщення, спокійно був затриманий, без застосування сили. Все було законно".

Як повідомлялося, учора у Києві детективи  Національного антикорупційного бюро України затримали колишнього народного депутата Миколу Мартиненка. Його одразу  доправили в НАБУ для проведення слідчих дій.

Сьогодні Укрінформу повідомили, що  Мартиненко перебуває в слідчому ізоляторі.

Мартиненка підозрють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 ("Створення злочинної організації"), ч. 5 ст. 191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") КК України.

Водночас сам Мартиненко назвав справу проти нього політичною і не підкріпленою доказами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-