Безвіз для України: Порошенко обговорив з Таяні голосування 6 квітня

Безвіз для України: Порошенко обговорив з Таяні голосування 6 квітня

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з президентом Європейського парламенту Антоніо Таяні під час робочого візиту до Мальти.

Як повідомляє сайт глави держави, Порошенко привітав співрозмовника з обранням на посаду президента Європарламенту.

"Глава держави висловив сподівання на позитивне голосування Європейським парламентом рішення щодо запровадження Євросоюзом безвізового режиму для українських громадян на найближчій пленарній сесії 6 квітня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Президент України також висловив переконання у подальшій незмінній підтримці Європейським парламентом під головуванням Антоніо Таяні подальшого зближення України з Європейським Союзом, продовження курсу реформ та відновлення територіальної цілісності у контексті триваючої російської агресії.

Порошенко поінформував президента Європарламенту про розвиток ситуації на Донбасі, зокрема про провокативні дії Росії, які підривають мирний процес та подальшу реалізацію Мінських домовленостей. Глава держави наголосив на важливості збереження і посилення санкційного режиму щодо Росії до відновлення Україною територіальної цілісності, включаючи Крим.

Президент запросив Антоніо Таяні відвідати з візитом Україну.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-