Прокуратура влаштувала Онищенку Skype-допит

Прокуратура влаштувала Онищенку Skype-допит

Відео
Укрінформ
Народного депутата Олександра Онищенка допитали за допомогою скайп-зв’язку, проте під час цього допиту він уникав конкретики.

Про це розповів заступник генерального прокурора, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає ZIK.

"Детективи, прокурор були з однієї сторони, Онищенко – по іншу сторону скайп-зв’язку. Були розмови, і він гарно усе розказував. Прокурор почав ставити конкретні запитання, наприклад, чи платили, умовно кажучи, за призначення якогось міністра. Він каже: "Не помню, не знаю, нужно посмотреть", - розповів Холодницький.

Він пояснив, що прокурор ставив конкретні запитання: кому платили, коли, якими коштами – готівкою чи переказами, а якщо переказами, то через який банк, – тому, що слід чітко встановити час, місце, спосіб і знаряддя вчинення тих чи інших злочинів.

"На це Онищенко відповідав: "Не пам'ятаю, не знаю, потім". І такі шаблонні відповіді на всі питання. То, вибачте, ти говориш загальні фрази, а коли переходимо до конкретного, то я "не пам'ятаю, я не знав", - прокоментував допит керівник САП.

Як раніше повідомлялося, вищий адмінсуд відмовився повертати Онищенку недоторканність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-