Стало відомо, про що Президент говорив з нардепами

Стало відомо, про що Президент говорив з нардепами

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко обговорив з головами фракцій та груп ситуації, які можуть виникнути у разі неотримання траншу МВФ, а також наслідки від блокади ОРДЛО.

Про це журналістам заявили голови фракцій після зустрічі, передає "Українська правда".

"На зустрічі був спікер парламенту, прем'єр-міністр, керівники фракцій. Розмова в осовному стосувалася налагодження роботи парламенту, пошуку точок дотику між парламентом та Кабміном. Ми домовилися, що меморандум МВФ буде оголошений, як тільки він буде підписаний. Також ми проаналізували наслідки блокади", - сказала заступник голови фракції БПП Ірина Луценко.

Вона додала, що розгляд питання надання траншу Україні поки що перенесли на кінець березня.

Окрім того, за словами Луценко, під час зустрічі обговорювалися кандидатури до складу ЦВК, а також домовилися, що питання переформатування складу Рахункової палати Рада розгляне на засіданні 23 березня.

У свою чергу лідери фракцій на умовах анонімності розповіли, що на зустрічі з головами фракцій президент поводився доволі спокійно.

"Якщо чесно, зустріч була, щоб зустрітися. Ми вже все це чули. Але добре, що почали нас запрошувати", - зазначив один з депутатів.

Як відомо, Рада директорів МВФ перенесла запланований на понеділок розгляд питання про завершення третього перегляду програми розширеного фінансування для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-